Op woendag en donderdag geef ik drumles en leid ik de R.O.N. Jazzband aan het UCK.

Algemene info over drumles

Voor meer informatie kun je kijken op de website van het UCK: uck.nl

R.O.N. Jazzband: Jazzband

Inschrijven kan via deze link: Inschrijven

Heb je nog vragen, stuur dan een mail naar: rkesteloo@uck.nl

Ter info!!!!!!

Beste cursist,

Eindelijk kunnen we iedereen vertellen dat de Utrechtse Muziekschool is opgericht als coöperatie van alle bevlogen muziekdocenten. Wij hebben deze week in een intentieverklaring iedereen in de politiek, de gemeente en het culturele veld laten weten dat wij in deze vorm willen doorgaan.

 

Wat ging eraan vooraf?

Zoals velen van jullie al weten stopt de benodigde subsidie van UCK met ingang van de zomer van 2019 en daarmee stopt het UCK als organisatie. Omdat wij als muziekdocenten met bijna 3000 cursisten vinden dat de lessen door moeten gaan, hebben wij besloten om samen een coöperatie op te richten . Voor 15 april moet ik aangeven voor hoeveel uur ik een ruimte wil huren. Vandaar dat ik graag zou vernemen voor 15 april  2019 of u of uw kind de lessen volgend jaar wil voortzetten. Hier volgt geen verplichting uit, maar is puur ter indicatie voor mij.

U kunt dit mailen naar: rkesteloo@uck.nl

 

Wat gaan jullie straks ervan merken?

Wij werken hard aan een nieuwe efficiëntere website, cursusuitbreiding en scherpere cursusprijzen waarbij we samenspel en individuele lessen als combinatie pakket voordelig willen aanbieden. Ons streven is om de lessen te blijven geven op in elk geval twee locaties (Domplein, Cultuurcampus). En – heel belangrijk – met het huidige docententeam. Een cursusuitbreiding (andere wijken) is een reële overweging. En natuurlijk is het slim om al meteen aanpassingen door te voeren die een verrijking zijn van hetgeen er al is. De komende periode is gericht op het maken van een goed inhoudelijk en organisatorisch plan, dat in goed overleg met de gemeente en eventuele andere culturele partijen realiseerbaar is.

 

En hoe zit dat met UCK nu?

Tot de zomervakantie blijft UCK Muziek de dingen doen zoals zij het altijd al doet. Daar verandert niks aan! De tweede helft van het seizoen is volop bezig; we wensen iedereen hele fijne muzieklessen en – uitvoeringen.

Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact met mij op. Zou u misschien ook, als u dat nog niet heeft gedaan, ophttps://www.petitie24.nl/petitie/2217/hou-het-cultuuraanbod-op-het-domplein de petitie willen ondertekenen? Bij voorbaat dank!

Wij als docententeam hebben er zin in!

 

Met vriendelijke groet,

 

Ron Kesteloo